19.haftam

Gebeliğimin 19.haftasımdayım ve bir kız bebek bekliyoruz. Haftaya ayrıntılı ultrasonum var orda dahada kesinleşir ama iki doktorum da kız olduğunu söyleyince emin olduk artık:) Bir süredir bebek kıyafetlerine bakıyorum ama henüz alışverişe başlamadım, cinsiyetini öğrenip ona göre yapmak istiyordum artık pembiş şeylere bakabilirim.
Son halim işte aşağıdaki gibi, biraz kilo almış ama beslenmesine dikkat etmeye çalışan bir ben:) 59 kg ile başlamıştım şimdi 62.5 kg oldum umarım kilo işini fazla abartmam :P

Yorumlar

Unknown dedi ki…
:)) Kız annesi olacağını bilmek çok güzel bir duygu olsa gerek :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..Kilo olayına dikkat etmekte fayda var:)
eylul_enise dedi ki…
aaa ne güzel benim de kızım olacak ben de 27.haftamdayım bu yıl kız yılı galiba kimi duysam kız bebeği olacak :)))ben de bayramdan sonra başlıycam alışverişe heyecanlanıyorum artık ben 47 ile başladım şu an 52 kiloyum pek kilo almadım ama bundan sonra alırsın diyolar hayırlısı detaylı ultrasona gircekmişsin umarım hayırlı haberler alırsın
sekerbulutu dedi ki…
Zeliha teşekkürler, umarım kiloma dikkat edebilirim, resimde çok kilolu görünüyorum ama normalde o kadar değilim çünkü boyum 1.70 :)


thales çevremdekilerin çoğu erkek bebebek bekliyor ama blog camiası sanırım kız:)) sen çok zayıfmışsın ve fazla kilo almamışsın ne güzel,
detaylı ultrasonda insallah herşey yolunda gider canım sağol
Miyozu dedi ki…
ay cok sevindim ben yokken bir sürü bebek gelmiş blog dünyasına:) hayırlı olsı dileğiyle canım:) sevgiler**
touch the sky dedi ki…
sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. dünyadaki en güzel şey anne olmak sanırım, ben de yaklaşık 25 kilo alarak 7. ve 8. aylarda hamile hareketleri yaparak tamamlamıştım bu süreci sanırım daha zayıf olanlar daha çok kilo alıyor ama şimdi tüm kiloyu geri verdim nerdeyse yani kilo almak sadece doğumu zorlaştırıyor sanırım.
Kolaylıklar dilerim.
Sevgiler...
sekerbulutu dedi ki…
zuzu, teşekkürler

touch the sky, anne olmak sanırım muhteşem daha tadamadım ama:) şimdiden hissediyorum bişeyler. ben umarım fazla kilo almadan tamamlarım gebeliği, 25 kilo almış biri olarak gayet fit görünüyorsun inşallah bende aldıklarımı senin kadar kolay verebilirim, teşekkürler
vintageduygular dedi ki…
Bence harika görünüyorsun! Kiloya dikkat et ama kafanda sakın sorun yapma. Ben kesin 30 kilo alırım diyordum şu anda 34.haftada 9kilo almışım. Tatlıyı çok seven biri olarak hamile olduğumu bilmeden tatlıyı yemeyi bırakmamın eminim faydası büyük, ama inanki başından sonuna kadar tek dileğim sağlıklı sorunsuz gebelik ve bebeğime sağlıcakla kavuşmaktı. Aynısını sana,prensesine ve tüm hamile arkadaşlarımızada diliyorum ;)
sekerbulutu dedi ki…
vintage duygular, çok teşekkür ediyorum, iyi görünmeme sevindim:) Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşturmayı nasip etsin
şeker bulutu ne kadar güzel bir isim böyle iadeyi ziyaret yapayım dedim..kız bebek beklemene çok sevindim..çok güzel fikirlerim var bebek kıyafetleri filan uygularsın:)
sekerbulutu dedi ki…
permaren teşekkürler, neymiş o fikirler çok merak ettim.
hobivakti dedi ki…
Tebrik ederim. :)

Allah tamamına erdirsin.

Rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum sana.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. :)

Bu arada bir önerim olacak. Ne kadar dikkate alırsın bilemiyorum.

İlk bebekte insan gördüğü güzel olan herşeyi almak istiyor. Bebek kıyafetleri alma konusunda abartıya kaçma derim ben. Az olsun öz olsun. Bebekler o kadar çabuk büyüyor ki, kıyafetler birden küçülüveriyor. :)
sekerbulutu dedi ki…
hobivakti çok teşekkürederim, önerini dikkate alıcam:) zaten henüz birşey almaya başlamadım ama başlarsam çok şey alırım diye korkuyorum açıkçası:)))
Başka Anne dedi ki…
hobivaktine katılıyorum. 3 aylık kızım var, hiç giydirmeye fırsat bulamadan küçülen kıyafetlerimiz oldu :))
hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşursun umarım kızına :))
sekerbulutu dedi ki…
deryaze, teşekkürler dikkate alıyorum yazdıklarınızı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alamut Kalesi ve Semerkant

beyaz gömleğim

İSKENDER PALA : MİHMANDAR