Flormar Ürünlerim


Bir önceki yazımda flormar'ın hediye ürünlerimi gönderdiği haberini vermiştim. Eve gidip hemen fotografladım ama yazmak bugüne kaldı. Evde bilgisayarım olmadığından işyerinden bildiriyorum:))

Aslında bu nedenle daha az post girebiliyorum, işten fırsat buldukça, ya da kaçamak yaptıkça diyelim...

Neyse hemen ürünlere geçmek istiyorum. Yanda görülen ürünler geldi. Bir heyecanla açtım kutuyu. İlk kez hediye geliyor bana o yüzden ayrıca bir heyecan vardı bende :)

İlk olarak Great look volume up mascara; resimde görüldüğü gibi kirpikleri uzatıp dolgunlaştırdı, şimdiye kadar hep maxfaktor calorie dramatic look maskara kullandım. Onun kadar olmasada güzel sonuç aldım.


İkincisi T.color supershine gloss 120; bu ise günlük kullanım için süper bi renk. Bu renk bir glossa ihtiyacım vardı iyi oldu. Kokusu ve tadı nefis:)




Üçüncüsü Supershine lipstick 501; Her ne kadar Batman'in jokeri gibi görünsemde resmi silmedim bu dudaklarla idare edicez artık :) . Ruja gelince rengi biraz koyu ama ben sevdim. Koyu renkleri de kullanıyorum gündüz makyajında, iş yerinde sürekli beyaz gömlek giyen biri olarak dudakları arada renklendirmek gerek diye düşünüyorum. Gözleri vurgulamadım tabiki böyle bir ruj sürerken. Hatta şu an dudaklarımda bu ruj var.


Son olarakta supershine nail enamel 017; Ojeyi henüz denemedim ama kıvamına ve kokusuna baktım. Denediğimde bir ara onu da eklerim. Ayrıca ikinci resimde kaşlarımı boyadığım kalem de flormar ürünlerimden, yakın zamanda flormardan birde pudra almayı düşünüyorum.

Yorumlar

zuzu günlüğü dedi ki…
rujunu beğendim rimeli daha kullanamadım deneyip görecez güzel

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alamut Kalesi ve Semerkant

beyaz gömleğim

İSKENDER PALA : MİHMANDAR