Lütfen Hoşgel 2014

Bir yıl boyunca 2013 benim yılım, bu yıl benim için süper şeyler olacak, iş hayatım, ev hayatım, tüm hayatım harika geçecek ve benim için yeniliklerle dolu başarılarla süslenmiş bir yıl olacak diyordum... Yanılmışım.... bu yıl hiç yaşamadığım kadar üzüntü, acı ve kötü olaylar yaşadım. Evliliğim kötü gidiyordu. İş hayatım berbattı. Haketmediğim ithamlara ve haksızlıklara uğradım. Bu yıldan bu kadar umutluyken bunları yaşamak beni inanilmaz derecede yıprattı. Kırgın, kızgın ve alıngan bir ruh hali içine soktu.
Hatta bir ara tamamen hayata küstürdü. Ama toparlanıp yeniden hayata tutunmalıydım çünkü benim ilgime muhtaç minik bir kız çocuğu vardı. Herşey onun için, tüm hayatım, tüm yaptıklarım... hayatımın anlamı küçük bir kız çocuğu.... onun için ayakta durmalı, onun için mücadele etmeli, onun için kabullenmeli, onun için affetmeliydim...
Bende öyle yaptım, içim acıyarak, içim sızlayarak, doğru mu yaptım evet doğru yaptım doğru olan buydu ama benim doğrum değil, sadece kendimi düşünsem hayatıma farklı bir yön verirdim. Ama benim doğrularım ve o minik kız çocuğunun doğruları aynı olmak zorunda, herşey onun iyiliği için. Çünkü o daha 3 yaşında bile değil ve mutlu bir çocuk olarak büyümesini istiyorum. Onu sevgi dolu bir ortamda büyütmeli, kaldıramayacağı acılar yüklememeliyim. Bu benim sorumluluğum ve sorumluluğunu yerine getirmeliyim. 
2014 yılından benim için ruh sağlığı öncelikle (buna çok ihtiyacım var), beden sağlığı ve huzur istiyorum. Maddi hiçbir şeyde gözüm yok, beni geçindirebilecek kadar gelirim, beni şimdilik çok rahatsız etmeyecek (mutsuzluğa sürüklemeyecek, çünkü bu yıl işle ilgili çok sıkıntı çektim) bir işim var. 
İstediğim tek şey huzur. 
Eşim ve kızımla mutlu bir yuva...
Kızım için ise, sağlık, mutluluk, güzel bir kreş, başarılı öğretmenler:)) ve sevebileceği eğlenceli oyunlar oynayabileceği sakin arkadaşlar:))) 
Ailem için, sağlık, mutluluk, bekarlara koca, çocuk isteyenlere çocuk, iş isteyenlere iş...
Ülkem için, huzurlu, sakin, ekonomik göstergelerin iyi olduğu, barış içinde bir yıl olsun.

Yorumlar

Eylül Eylül dedi ki…
Hayatta bazen birçok olumsuzluk üstüste gelebiliyor ama önemli olan yılmamak onların üstesinden gelebilmek.inşallah bu yıl senin için güzel geçer.2014 ten tüm beklentilerin gerçekleşsin diliyorum..
sekerbulutu dedi ki…
amin inşallah, herkesin gönlünde ne varsa o gerçekleşsin
Unknown dedi ki…
Umarım, Dilekleriniz Gerçekleşir. Sevgilerimle.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alamut Kalesi ve Semerkant

beyaz gömleğim

İSKENDER PALA : MİHMANDAR