Sil Baştan

Bayramda fırsat bulup bu filmi seyrettim, sonunda :)) merak ettiğim ve konusunu anlatmaya çalışanlara kulağımı tıkayarak "hayır anlatmayın daha izlemedim ve izlemek istiyorum" diye susturduğum film. Güzel miydi ? Evet fena sayılmazdı... ama müziği süperdi.

Konusu şöyle: Joel Barish (Jim Carrey), eski kız arkadaşı Clementine'in (Kate Winslet) ilişkilerine dair tüm anılarını sildirmek için gizem dolu tıbbi bir müdahaleye başvurduğunu öğrenir. Bu durum karşısında hayal kırıklığına uğrayan ve Clementine'i unutmak için aynı prosedürü kendi üstünde uygulatmaya karar kılan Joel, sıkı kurallar ve tam gizlilik ilkesiyle çalışan deneysel tıp merkezi Lacuna Laboratuarı'nın yolunu tutar. Dr Mierzwiak’ın gözetiminde hatıralarını sildirmek için derin bir uykuya yatan Joel gözyaşı ve kızgınlık dolu anılarının altında sevgilisine karşı duyduğu büyük bir aşk olduğunu ve onu kaybetmek istemediğini farkeder. Joel, Clementine’i tamamen unutmadan önce anılarını silme işlemini durdurmanın bir yolunu bulmalıdır.

Yorumlar

ebvatathemua dedi ki…
Sevdiğim aşk filmlerindendir.
Adsız dedi ki…
çok sevdiğim filmlerden biridir ;)
Zeynep'in Evi dedi ki…
aaa izlemeliyimm:)
sekerbulutu dedi ki…
bence de izlemelisin:)
BLOOM dedi ki…
ben hep bu filmin fazla abartıldığını düşünüyorum sevenlere saygım sonsuz tabii.bence izlenebilir bi film ama hastası olamadım bi türlü:)
uyduruk prenses dedi ki…
ben de bu filmi yeni izleyenlerdenim ama çok sevdim değişik orjinal ama romantik bi konusu vardı:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alamut Kalesi ve Semerkant

beyaz gömleğim

İSKENDER PALA : MİHMANDAR